7F. A Barcelona no oblidem els assassinats de Ceuta

Posted · Add Comment

7 de febrero a les 19h, Rambla del Raval.

S’acompleix un any de l’assassinat de 15 persones que intentaven entrar nedant a Ceuta per la zona de Tarajal. Un any d’impunitat i injustícia. Un any després dels fets, no hi ha dubte que la responsabilitat de les morts radica en la intervenció de la Guàrdia Civil aquell fatídic 6 de febrer de 2014. Tampoc hi ha dubte de les mentides i els intents d’ocultació i manipulació dels fets per part del Govern espanyol.

Per totes aquestes raons, el proper 7 de febrer sortirem al carrer per recordar les morts i clamar justícia contra l’oblit. Per exigir la dimissió del Ministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz com a responsable polític dels 15 assassinats. Al mateix temps, a Ceuta una marxa recorrerà el lloc dels fets, des del CETI fins a Tarajal. També a Madrid, Tanger, Londres, Dusseldorf i Berlín, la ciutadania es concentrarà contra l’oblit exigint justícia.

El seu record, és també el de totes les persones que han patit la violència dels murs que aixeca Europa contra els refugiats de les guerres i la misèria que genera. L’Europa de les deportacions en calent, de la discriminació, la criminalització, l’internament i les expulsions.

Nosaltres, no oblidem i seguirem exigint justícia.