Cultura: movilitza’t!

Posted · Add Comment

ATENCIÓ: A TOT EL SECTOR DE LA CULTURA!!! / ATENCIÓN A TODO EL SECTOR DE LA CULTURA!!!

Convocatòria per a dimecres 24 d’octubre, a les 10h, Departament de Cultura, Palau March, la Rambla 8 <M> L3 Drassanes: a POSAR-HI EL COS!Les entitats culturals i artistes independents ens estem mobilitzant, a través del grup #8octubre, per trobar una sortida a la situació de desemparament en la qual ens trobem davant la possibilitat de l’ajornament dels pagaments de les ajudes atorgades per l’OSIC el 2012.

Aquest dimecres 24 d’octubre tindrem una reunió amb el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Els que no hi cabrem, estarem al carrer aquest mateix dia i a la mateixa hora, davant de l’Arts Santa Mònica, la Rambla, a les 10h. Ens concentrarem davant del Departament de Cultura per donar suport en silenci i esperar la resolució de la reunió.

Pensem que aquesta és una situació que ens afecta a tots, estructures i artistes, subvencionats i no subvencionats, amb llarga trajectòria i emergents, que porta a la destrucció del teixit cultural del territori i que anul·la el treball fet en els últims anys.Per tot això, anem a POSAR EL COS aquest dia i en aquest lloc. Hem d’intentar ser molts, així que fem córrer la veu!!

Us esperem a TOTS ELS QUE CONFIGUREU EL SECTOR CULTURAL, sense distinció de disciplina o ocupació.

++++++++++++++++++++++++++

Convocatoria para el miercoles 24 octubre, a las 10 AM. Departament de cultura, Palau March, La Rambla 8 <M> L3 Drassanes: a PONER EL CUERPO!

Las entidades culturales y artistas independientes nos estamos movilizando a través del grupo #8octubre para encontrar una salida a la situación de desamparo en la que nos encontramos ante la posibilidad del aplazamiento de los pagos de las ayudas otorgadas por el OSIC en el 2012.

Este miércoles 24 de octubre tendremos una reunión con el Conseller de cultura, Ferrán Mascarell.
Todos los que no cabemos en la reunión estaremos en la calle, ese mismo día y a la misma hora, frente a Arts Santa Mònica, La Rambla, 7, Barcelona a las 10h, concentrados frente al Departament de Cultura para dar apoyo en silencio y esperando la resolución de la reunión.

Pensamos que esta es una situación que nos afecta a todos, a estructuras y a artistas, a subvencionados y no subvencionados, con larga trayectoria y emergentes; que lleva a la destrucción del tejido cultural del territorio y que anula el trabajo hecho en estos últimos años.Por todo ello vamos a PONER EL CUERPO en ese día y en ese lugar, tenemos que intentar ser muchos, así que corramos la voz!!

Os esperamos a TODOS LOS QUE CONFIGURÁIS EL SECTOR CULTURAL, sin distinción de disciplina u ocupación.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ADHERIU-VOS AQUI:
Com a col·lectius, entitats i associacions, o com a artistes i agents culturals independents, podeu donar el vostre recolzament omplint el formulari aquí:
http://8octubre.wordpress.com/2012/10/16/adhesions
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ADHESIONES AQUI:
Como colectivos, entidades y asociaciones, o como artistas y agentes culturales independientes, podéis dar vuestro soporte rellenando el formulario aquí:
http://8octubre.wordpress.com/2012/10/16/adhesions
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
http://8octubre.wordpress.com/2012/10/23/atencio-a-tot-el-sector-de-la-cultura-atencion-a-todo-el-sector-de-la-cultura/