Manifestació diumenge 28A, 11h pl.Universitat + Resum visual “escrache” a Mas-Colell

Posted · Add Comment
Dig 28 abril. Manifestació: Aturem els pressupostos antisocialsLa Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública sortirà al carrer aquest 28 d’abril per dir NO als pressupostos que vol aprovar la Generalitat de Catalunya.
-
Aquests pressupostos aprofundiran en la retallada dels drets socials més bàsics i en la precarització de la vida de les persones. Una vegada més els nostres serveis públics pagaran les irresponsabilitats, la corrupció i els interessos de polítics, banquers i grans empresaris. Nosaltres sortirem al carrer per continuar reivindicant una Universitat pública i popular. Com hem demostrat en les darreres setmanes, farem el que faci falta per a defensar allò públic: talls de carreteres, preses de ràdios, escarnis populars, bloqueig de decisions que impliquin acomiadaments, vagues, denúncies judicials, ocupacions, performances, etc. Nosaltres diem NO aquests pressupostos i estem convençudes que existeixen alternatives al Capitalisme.
-
Per aquest motiu, fem una crida a la participació a la manifestació del dia 28 d’abril com a part del pla de lluita nascut des de les bases i les assemblees sectorials, laborals, estudiantils i dels barris per aturar aquests pressupostos inacceptables.
-
Per tot això ens trobarem a les 11.00 a la Plaça Universitat davant de la UB.
-
Altres Columnes:
11:30 Educació: Passeig de Gràcia – Aragó.
11:30 Sanitat: Balmes – Gran Via.
11:30 Funció Pública: Rambla Catalunya – Diputació.
12.30 Confluència de columnes a Passeig de Gràcia amb Ronda Sant Pere
-
FEM-LOS FORA, JUNTES PODEM!
-
Vídeos “escrache” a Mas-colell: