Jornades i Manifestació contra l’Apartheid Jurídic i Social

Posted · Add Comment

L’Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments organitza unes Jornades Contra l’Apartheid Jurídic i Social els propers divendres 13 i dissabte 14 de desembre al Col·lectiu Ronda (c/Trafalgar, 50) amb l’objectiu de debatre estratègies, dins i fora del marc legal, per poder fer front a les situacions d’injustícia i vulnerabilitat que pateixen les persones migrants al nostre país.

Podeu accedir al manifest i programa complet de la trobada al web assembleasolidaria.org

Al final de les Jornades, es farà una crida a assistir a la Manifestació Pels Drets dels i les Immigrants convocada dissabte 14 a les 17 h a la Plaça Catalunya de Barcelona, coincidint amb la proximitat del Dia de l’Immigrant, el proper 18 de desembre.

TOTES I TOTS SOM IMMIGRANTS, TOTES I TOTS SOM PERSONES 

Assemblea Solidària Contra els Desallotjaments
@ASolidriaP9
 #ContraApartheid
-
*Tanquem els CIE

*Manifestació contra l'”apartheid jurídic i social” de les persones migrants
http://www.setmanaridirecta.info/

*La Trobada contra l’Apartheid Jurídic i Social llança una plataforma de lluita pels drets dels ‘sense papers’
http://www.setmanaridirecta.info/