Frente a la militarización de la ciudad y la extensión del miedo #desob14

Posted · Add Comment

Nada es casualidad. Ni la propaganda previa, ni la militarización de la ciudad, ni el final de la marcha que tenían preparado. Entendemos que el objetivo de ayer no era garantizar el orden público, sino frenar desde el principio, atemorizando a la población, esta iniciativa denominada desobediencia2014. Asimismo, queremos remarcar que nuestra estrategia pasa por la práctica de la desobediencia civil masiva, amplia y asumible por todas las sensibilidades.

Repensaremos lo sucedido, afianzaremos alianzas y tejeremos nuevas. Utilizaremos la imaginación y la inteligencia colectiva para que el movimiento siga extendiéndose. Seguimos pensando que frenaremos la aprobación de la Ley del Aborto, de la Ley Mordaza y del Código Penal. Pronto tendremos nuevos materiales y nuevas propuestas. ¡Juntas podemos!

Stop redadas racistas!

Posted · Add Comment

22 de marzo a las 19h convocamos un acto de denuncia en el centro social La Dispersa, un acto que contará con las intervenciones de:
Som300

Tanquem els CIEs

Espacio del Inmigrante

Introduce La Dispersa

EXIGIMOS LA LIBERTAD INMEDIATA DE LAYE
POR EL CIERRE DE LOS CIES

PORQUE MIGRAR NO ES UN DELITO, ES UN DERECHO

POR LA LIBRE CIRCULACIÓN DE LAS PERSONAS

#LAYEresiste #LAYEsequeda

¡Si tocan a una nos tocan a todas!

En apoyo concierto de: Ghetto Solja, Rosa Sánchez, Mount Zion Soldier
https://www.facebook.com/events/1445351355701982/

DESOB14 / Davant la [Re]tallada de llibertats, ENS PLANTEM!

Posted · Add Comment

El govern espanyol ha posat en marxa un procés de reestructuració del marc dels drets i llibertats que té com a fita la construcció d’un règim de trets autoritaris que preservi l’etiqueta “democràcia”. L’aprovació de les projectades reformes del Codi Penal, de la Llei d’Enjudiciament Criminal, de la Llei de l’avortament, de la Llei de Seguretat Ciutadana i de la Llei de Seguretat Privada representarien un salt enrere de més de 40 anys en els drets civils i polítics fruit de dècades de mobilització i lluita.

Aquestes reformes suposen un atac tan greu, que el rebuig social ha de ser igualment contundent. Des de la Campanya Desobediència 2014, integrada per persones i col·lectius socials, sindicals, veïnals, i de defensa dels drets humans fem una crida a que la societat civil es posicioni de manera ferma i massiva contra aquesta intolerable ofensiva, deixant clar que no acceptarem cap retrocés en els drets i llibertats conquerides gràcies a l’esforç de generacions de persones lluitadores. De fet, aquest retrocés ja el venim patint. No podem oblidar que 20 persones seran jutjades a partir del 31 de març per intentar aturar uns pressupostos antisocials amb una acció davant del Parlament. És per tot això que, en el cas que no s’aturin aquestes reformes, anunciem des d’ara que generarem mecanismes de desobediència col·lectiva per què aquestes lleis no es puguin aplicar.

Davant la [Re]tallada de llibertats, ENS PLANTEM!

#desob14

#STOPleyABORTO

#STOPleyMORDAZA

#STOPcodigoPENAL

http://desobediencia2014.wordpress.com/

Nota de premsa arran de l’aprovació del nou reglament dels CIEs

Posted · Add Comment

No al Reglament de la Vergonya!
Pel tancament immediat i definitiu dels CIEs

Comunicat de la Campanya Estatal pel tancament dels CIE davant l’aprovació del Reial Decret mitjançant el qual s’aprova el Reglament de funcionament i règim intern dels Centres d’internament d’Estrangers i convocatòria de roda de premsa

18/03/2014
Barcelona: Facultat de Geografia i Història de la UB. Aula 209. c/ Montalegre, 6 (Raval), 11 h.
Madrid: carrer Embajadores 35 -bajo-, Llibreria Traficantes de Sueños, 11 h.

http://tanquemelscies.blogspot.com.es