BE.BOP 2012- Black Europe Body Politics

Posted · Add Comment

BE.BOP 2012- Black Europe Body Politics was the first international screening program and transdisciplinary roundtable centered on Black European citizenship in connection to recent moving image and performative practices. It took place at The Ballhaus Naunynstrasse, a translocal theatre space which serves as point of arrival for artists from (post) migrant communities and beyond. A Project of Art Labour Archives in collaboration with Allianz Kulturstiftung and Ballhaus Naunynstrasse. Conceived and curated by Alanna Lockward.

Tidal Magazine – Occupy Theory, Occupy Strategy

Posted · Add Comment

There is no radical action without radical thought. Tidal offers a space for the emergence and discussion of movement-generated theory and practice. It is a strategic platform that weaves together the voices of on-the-ground organizers with those of long-standing theorists to explore the radical possibilities sparked by the occupations of Tunis’ Kasbah, Tahrir, Sol, Syntagma, Zuccotti and their aftermaths.

http://tidalmag.org/

9M Per què fem vaga?

Posted · Add Comment

Des de la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP) hem decidit fer vaga el dia 9 de maig. Com moltes de vosaltres ja sabeu, els sindicats majoritaris han convocat la seva tradicional vaga de final de curs. Nosaltres no li veiem sentit a les vagues d’un dia, i menys quan estan convocades pels sindicats que formen part de l’estructura de l’estat i que són tan culpables com els partits polítics de la situació en la que ens trobem actualment.

No obstant això, tot i no agradar-nos aquesta tàctica de mobilització d’últim moment per encobrir les traïcions, no ens podem negar a fer la vaga ja que es tracta d’una vaga unitària de tot el sector educatiu, des de bressol fins a universitats, i que combrega a tots els sectors de la comunitat educativa: estudiants, professorat, personal d’administració i serveis i famílies. Com que creiem i defensem la unitat de la lluita i la necessitat de que estudiants i treballadores fem front comú per donar resposta a les constants agressions a l’educació, hem decidit convocar vaga el dijous dia 9, mantenint un discurs crític.

Manifestació diumenge 28A, 11h pl.Universitat + Resum visual “escrache” a Mas-Colell

Posted · Add Comment

Dig 28 abril. Manifestació: Aturem els pressupostos antisocials

La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública sortirà al carrer aquest 28 d’abril per dir NO als pressupostos que vol aprovar la Generalitat de Catalunya.
Aquests pressupostos aprofundiran en la retallada dels drets socials més bàsics i en la precarització de la vida de les persones. Una vegada més els nostres serveis públics pagaran les irresponsabilitats, la corrupció i els interessos de polítics, banquers i grans empresaris. Nosaltres sortirem al carrer per continuar reivindicant una Universitat pública i popular. Com hem demostrat en les darreres setmanes, farem el que faci falta per a defensar allò públic: talls de carreteres, preses de ràdios, escarnis populars, bloqueig de decisions que impliquin acomiadaments, vagues, denúncies judicials, ocupacions, performances, etc. Nosaltres diem NO aquests pressupostos i estem convençudes que existeixen alternatives al Capitalisme…